De Vrije Basisschool Zolder-Centrum
Openklasdag 28/8/2020 voor instappers, 1e leerjaar en nieuwe leerlingen

Openklasdag 28/8/2020 voor instappers, 1e leerjaar en nieuwe leerlingen

Vrijdag 28/8/20 vanaf 17u

De scholen starten op onder code geel.  De coronamaatregelen (social distancing, mondmasker, handhygiëne, ...) blijven van kracht.

Een traditionele openklasdag is niet haalbaar.  

 

Het team besliste om enkel instappertjes (instap 1 september en 9 november) en eerste klassertjes naar de openklasdag te laten komen.  Ook onze nieuw ingeschreven leerlingen worden verwacht.  De klasjuf zal contact zoeken.

 

We vragen ook dat slechts één ouder de instapper,  de leerling van het eerste leerjaar en nieuwe leerlingen begeleidt.  De juffen zullen je persoonlijk contacteren om een precies moment af te spreken.

 

De school wil zo veilig mogelijk werken en vraagt dat elke ouder een mondkapje draagt, handhygiëne en social distancing respecteert.

 

Voor alle andere kleuters en leerlingen is er een alternatief uitgewerkt.  De juf  zal je kleuter of leerling online contacteren tijdens het openklasmoment.  De klaslijsten kunnen omwille van privacyredenen niet online gezet.

 

 

De school volgt de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad.   De school neemt heel wat hygiënische maatregelen.  Daarom  rekenen we op verantwoordelijkheidszin van iedereen.  Een veilig start van het schooljaar is noodzakelijk.   Angst- en onveiligheidsgevoelens kunnen aanwezig blijven.  Praat met je kind en stel het gerust.  De juffen doen er alles aan om veilig te werken.


Mag ik namens al mijn collega's jullie een aangenaam schooljaar  toewensen.   En nogmaals onze oprechte waardering voor een volgehouden inzet.

 

 

Tot dan !

 

De juffen, meesters en directie

 

 

 

Terug naar overzicht

Onze klasblogs

Hieronder vind je al onze klasblogs, met foto's per leerjaar.

Volledige kalender