De Vrije Basisschool Zolder-Centrum
Voor- en naschoolse opvang 't Klim-op-ke

Voor- en naschoolse opvang 't Klim-op-ke

Vanaf aanstaande maandag 23 maart tot en met 3 april zal de buitenschoolse opvang enkel nog CENTRAAL georganiseerd worden in onze OPVANGLOCATIE HEUSDEN-CENTRUM. 

De andere opvanglocaties worden tijdelijk gesloten. 

 

Opvang Heusden

Kerkenblookstraat 7 - tel (011) 45 61 59

Wegbeschrijving: Aan het rondpunt in Heusden-centrum aan de kerk rijd je richting Koersel . Je slaat de eerste straat af naar rechts (tussen het Berenhuis en de nieuwe Tattooshop). Het eerste nieuwe gebouw aan de linkerkant is de opvang. Je meldt je kind aan aan de parlofoon van de glazen deur.   

 

Openingsuren  

De opvang blijft voorschools, naschools en op woensdagnamiddag open volgens de normale openingsuren (6u30-9u, 15u-19u, woensdag 12u-19u).

 

Busvervoer tussen al de scholen en de opvanglocatie Heusden

Tijdens de schooluren worden de kinderen opgevangen op school. Er is 1 busroute voorzien tussen al de scholen en de opvanglocatie van Heusden-Centrum.  

 

⇒'s Morgens vertrekt de bus om 8u in de opvang van Heusden en rijdt volgens een vaste route langs al de scholen om er kinderen af te zetten. 

⇒Naschools zullen de kinderen tussen 14u20 en 15u10 afgehaald worden aan elke school om vervolgens naar Heusden gebracht te worden. 

 

vragen ? Bel de  dienst kinderopvang (011)  45 61 58  of via mail kinderopvang@ocmwheusdenzolder.be

 

Terug naar overzicht

Onze klasblogs

Hieronder vind je al onze klasblogs, met foto's per leerjaar.

Volledige kalender